Verujemo da ste već odavno upoznati sa činjenicom da je Amal Alamuddin advokat Juliana Assange, a takođe i verenica večitog neženje Holivuda, glumca Georgea Clooneya.

Sve i da nije tih počasnih titula, niko ne bi mogao da ospori činjenicu da je Amal nova ikona stila, koja svojim oblačenjem iz dana u dan pokazuje da je, pored advokature, mag i za modu.

Prvi put smo uočili zanosnu Amal na ulicama Londona kada se pojavila u bledoplavom jeansu sa cvetnim vezom koji je uparila čipkanim, belim topom. Japanke, naočare i kafa za poneti. Bila je to ljubav na prvi pogled...

Ova dama ima neverovatan osećaj za chic detalje, pa svaki njen look izgleda kao savršen miks prefinjenog i funky stila. Jedva čekamo da vidimo u kakvoj i čijoj venčanici će Amal reći „Da“ poznatom glumcu na venčanju koje je zakazano za septembar ove godine.

Ukoliko još uvek niste ubeđeni da je Amal nova ikona stila koja se drži klasike, sofisticiranih modela i funky detalja, donosimo vam 5 njenih kombinacija koje dokazuju da ćemo o njoj  i njenim stilskim avanturama pisati još dugo i dugo...

1. Amal zna da je upečatljiv print daleko efektniji kada se kombinuje sa jednako efektnim i uočljivim dezenom

2. Moto look ne mora da izgleda grubo i dosadno, već krajnje sofisticirano. 

3. Kratak top može da izgleda vrlo classy na vama. Bitan je stav.

4. Ženstvenost je najbolje nositi u jednostavnim modelima i pastelnim tonovima.

5. Slojevitost može da bude seksi više nego mala crna haljina.