Mačka Karla Lagerfelda dobija svoju make up liniju

Foto: Shu Uemura

11. 07. 2014.

Make-up linija, knjiga....šta je sledeće Choupette? Film, video spot? Pa bio bi red. Kad je bal nek je maskenbal!

Ako ste pomislili da ste slučajno umesto na Elle.rs završili na stranici Njuzneta, prevarili ste se. Ovo je prava, neizmišljena vest i krajnje očekivana ako znamo ko je „tata“ poznate mačke Choupette.

Naime, slavna mačka još slavnijeg kreatora, Karla Lagerfelda dobiće svoju limitiranu make-up liniju u saradnji sa japanskom kozmetičkom kućom, make up umetnice Shu Uemure.

Linija će se zvati krajnje simpatično i simbolično: Shu-pette, a pojaviće se u prodaji pred sam kraj godine.

Ovo je prvi put da ljubimac neke poznate osobe „udružuje“ snage sa nekim poznatim kozmetičkim brendom. Linija će obuhvatati esencijalne stvari poput veštačkih trepavica i specijalnih lakova za nokte na mačjim šapama.

Inače, mačka Karla Velikoga ovih dana živi svojih pet minuta nakon što je „potpisala“ ugovor za književni prvenac „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat“ koji je prema onima koji su zavirili u radnu verziju totalno chic.

Pogledajte kako izgleda jedan običan dan Karla Lagerfelda.

Knjiga će obuhvatiti savete za dijetu, lepotu i modu i ne sumnjamo da će imati i seriju slika mačke i njenog vlasnika Karla koji obožava da se slika sa svojim obožavanim ljubimcem.

„Miss Choupette voli latinsku muziku, a mrzi operu. Ima dve sluškinje jer ne podnosi da bude sama. Ma, razmazili smo je.“

Za sve neupućene Choupette ima i svoju stranicu na Twitteru i Instagramu (odvojenu od Karla) koja ima 50.000 pratioca. Svaka pojedinačno!  


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin