Prepoznatljivi look legendarne Marilyn, sa glamouroznim loknama, crvenim ružem i pogledom koji se „gubi“ u daljinu, spada u najčešće kopirane stilove.

Svi vole da "ožive" Marilyn u kampanjama, editorijalima, perfomansima i drugim umetničkim momentima pa smo tako veliki broj poznatih (Pamela Anderson, Kate Upton, Beyonce, Madonna, Lady Gaga i dr.) videli u svojevrsnim omažima slavnoj glumici.

Ovoga puta Monroevu je iskopirala pevačica Rita Ora u najnovijoj Roberto Cavalli kampanji. Rita koja je do sada bila zvezda kampanja za DKNY, Material Girl, Rimmel i Adidas, očito je uživala na snimanju što je rezultirao atraktivnim i seksi fotografijama.  

Muzička zvezda je uspela, možda i više od svih ostalih koji su pokušavali da „preslikaju“ MM look, da izgleda kao slavna glumica, stilizovana mahom u maksi haljine, seksi odela i kombinezone, sve sa egzotičnim printom koji je proslavio Cavallija.    

Kompletnu kampanju je uslikao Francesco Carrozzini, a Rita je oduševljenje kampanjom podelila na Instagramu postujući jednu fotku i tekst: “RitaOraForCavalli je konačno TUU! Madonna Mia!! Obožavam vas @robertcavalli @eva_cavalli. Ova saradnja je za mene velika čast.”

Da li delite sa njom ovaj euforičan val oduševljenja?