Kendall Jenner zasenila sve modele na Chanel reviji

Foto: Imaxtree / Instagram

08. 07. 2014.

Kendall je debitovala na haute couture reviji stilizovana u dramatičan model i još jednom dokazala da više nije "mala" Kardashianka, već buduća zvezda modelinga!

Sada definitivno više ne postoji nijedan razlog da Kendall Jenner bilo kada nazovemo „rijaliti zvezdom“.

Nakon što je debitovala na RTW izdanjima Fashion Weeka u februaru ove godine, mlađa polusestra Kim Kardashian je imala svoju debitantsku reviju na haute couture izdanju. I to ni manje ni više, nego na jesenjoj reviji francuske modne kuće Chanel!  

18-godišnja Kendall je iznela možda i najzanimljiviji model, dugačku tvid haljinu, skoro pa do poda u miksu teget-crvene vune koja je imala samo jedan detalj, etno motiv opšiven draguljima. Haljina je otkrila gola ramena manekenke koja je dodatno bila stilizovana uz punk frizuru, sa kosom skupljenu u mali šešir. Dramatično i izazovno.

Iako se pojavila samo u tom jednom modelu, prelepa brineta je uspela da zaseni sve ostale manekenke i postane glavna zvezda revije. Naravno pored Karla.

Oduševljenje revijom je podelila sa svojim fanovima postujući na Instagramu sliku iz bekjstejdža ispod koje je napisala: “Ptičice u bekstejdžu #ChanelCouture“.

Ova devojka ide krupnim koracima napred u svet modelinga i to onog sa predznakom „high“, ostavljajući sve Kardashianove u rijalitiju.  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...