Iako imamo još dosta do lansiranje kolekcije koju je Alexander Wang kreirao za H&M, prva fotografija koja je nagovestila izgled linije, prilično nas je iznenadila! Jer, malo ko je ovo očekivao....

Naime, tokom jučerašnjeg dana, švedski gigant je odlučio da na svojim Twitter i Instagram profilima šeruje fotku bokserskih rukavica na metalnim lisicama sa Wangovim inicijalima. Sam Wang je postovao istu fotku na svoj Instagram uz propratni tekst:

"Prva runda: preview kolekcije @HM #ALEXANDERWANGxHM."

Hm...Teško nam je da donesemo sud o ovoj prvoj fotografiji, ali pretpostavljamo da će linija imati sporty notu koju je Wang u svojoj poslednjoj kolekciji najviše i promovisao.  

“Ideja o saradnji se odavno 'kuvala'. Kada su mi konačno prišli sa ponudom, imao sam neke uslove, jer sam želeo da uradim nešto što do sada niko nije uradio. To će definitivno biti iskorak za modu, uopšte lifestyle. Rano je da još uvek pričamo o detaljima ali očekujete sasvim novi vid fashion saradnje,“ izjavio je Wang za style.com kada je prvi put objavljeno da će švedska modna kuća i dizajner sarađivati.