Od svih modnih kuća, Dior nekako uspeva već godinama da bude dominantan u sferi visoke mode, hrabro se noseći sa novim, svežim couture dizajnerima poput Elia Saaba i Zuhara Murada, ali i veteranima, glavnim konkurentima, kao što su Chanel i Valentino.

Međutim, i ovoga puta, Dior je jedan korak ispred drugih, postavljajući novi trend prezentacije luksuznih modela. Pre nekoliko dana, kreativni tim nam je u formi video snimka pružio priliku da vidimo kako nastaje jedna bajkovita couture kreacija, da bi nam sada omogućio da vidimo u formi gifa najnoviju kolekciju luksuznih patika... i to u formi GIF-a.

Futuristične i atraktivne patike iz linije Fusion, koje smo videli u februaru ove godine, na Dior reviji, izgledaju tip top spremne za „trčanje“. Svaki model je unikat, ručno izrađen u pariskom ateljeu, a košta više od 2.000 funti.

Pored video snimka koji pokazuje kako je kompleksan proces dizajniranja ovih patika, Dior je pre neki dan predstavio i dva GIF-a koji su svojevrsna revija i uz čiju pomoć možemo da vidimo patike iz kolekcije.