Vojvotkinja od Kembridža već je prirasla svima za srce negujući jednostavan stil koji je oblikovala mahom uz pomoć kreacija koje potpisuju pristupačni high street brendovi.  

Još više smo je čini nam se zavoleli zbog njene navike da u stilu svake „obične“ cure, reciklira stilove i to na bitnim, formalnim događajima, gde bismo od većine očekivali da vidimo nove, „neprošetane“ modele.

Jedna od haljina koja je dobilo status „it“ komada za vojvotkinju, je prelepa, letnja haljina, zatvorenog dekoltea i 3/4 rukava, u boji slonovače, australijskog brenda Zimmermann.

Prvi put smo je u njoj videli na famoznoj Australijskoj turneji (april 2014) kada je domaćinu na sam Uskrs ukazala čast izabravši haljinu domaćeg brenda. To je bio i jedini model nekog australijskog brenda koju je Kate nosila na turneji...

Dok je većinu kombinacija „reciklirala“ sa evidentnim promenama, kada je pomenutu haljinu od Zimmermana opet obukla, Kate nije ništa promenila, sem torbe, pokazujući da joj je upravo ona možda i najomiljenija.

Naime, Kate smo videli u Zimmermanovoj kreaciji na meču četvrtfinala Vimbldona, na kom je igrao miljenik publike Andy Murray (izgubio od bugarskog teniseta Grigora Dimitrova). Sveža, jednostavna i ljupka kreacija savršeno je kao i prethodni put "legla" Middletonovoj koja ju je osvežila crvenom ešarpom, Ray ban naočarama i neobičnom crvenokrem torbicom od plute.

Sada čekamo da vidimo i treću "premijeru" haljine, jer malo je samo dva puta, pogotovo za haljinu koja Kate tako dobro stoji.