Opšte je poznato da fashioniste imaju samo jednu pasiju: modu. Međutim, koliko god da su već izgradile svoj stil, fashion devojke kao i sve druge cure često izgovaraju "sitne" laži koje sve više dobijaju komičnu konotaciju.

Mi vam donosimo 10 najčešćih: 

1. Ove cipele su preuuudobne! Prestali ste da osećate bol, jer više ne osećate stopala. Jedva čekate da se izujete, jer vam je stopalo u žuljevima i ranama! Ali stojite i osmehujete se celo veče jer su killer cipele u kojima izgledate seksi. Hm, zar nema nigde neke stolice pa da sednete?

2. Uopšte ne pratim trendove. A na listi vaše Google istorije pretraživanja stoji 'How to get Cara Delevingne's eyebrows“ pa „How to wear a crop top.' Laaaž.

3. Bez para sam. Ne pada mi na pamet da šopingujem sledeći mesec. Dobra vam je ideja, ali svi znamo da kada naletite na u rasprodaju ili outlet, sve pada u vodu. Tj,odluka se  odlaže za sledeći mesec.

4. To je Isabel Marant. Da, Isabel za H&M.

5. Torba koja košta 20. 000 dinara je investicija. Pa da, ako je budem nosila svaki dan sledeće 3 godine, ispašće da sam je platila samo 18 dinara. Jesi ti normalna?

6. Ove sezone ću nositi samo modele u vedrim, jarkim bojama, ništa od neutralne palate. Možda vas prve dve nedelje i vidimo vas u neonu, ali zato ćete posle šetati krem, crnu i sivu.  Da li smo u pravu?

7. Samo mi malo fali da uđem u jeans koji sam nosila u srednjoj školi! Nekih 5 kilograma…

8. Obučena sam i stižeem. Mislite još uvek stojite ispred garderobera sa izgubljenim pogledom i nemate blagu predstavu šta da obučete?

9. Ja sam vrlo jednostavna osoba, malo mi treba. Mislite dovoljno vam je da imate za hranu, vodu i 10 modela torbi?  

10. Nema ništaaaa da obučem! Klasična laž svake fashion devojke.