Srđan Šveljo, urednik lifestyle portala Urbanlook i poznati stilista koji je veliki ljubitelj i kolekcionar majici, predstavio je svoju najnoviju kolekciju koja se bazira upravo na atraktivnim modelima majici. 

Kolaži koji prate kolekciju su nastali igranjem/ seckanjem dugi niz godina skupljanim raznoraznim modnim i muzičkim magazinima. Deo tih isečenih sličica zalepljen na već postojeće slike i fotografije iz prošlosti (kupljene na Najlon pijaci), a deo se spaja u neku novu celinu na belom platnu.

Fun Fun nije nastao uz pomoć Photoshopa već ruku, makaza i lepka. Bele majice kao apsolutni trend u modi specijalno su šivene za Fun Fun kolekciju, i to je model koji se savršeno uklapa uz svaki stajling i svaki lifestyle baš kao i crne koje će im se uskoro pridružiti.

Svaka majica ima svoju životnu parolu ("Skini majicu obuci kondom" "Peglaj me bez pritiska"), koja je našivena pozadi i može biti baš deo vaša u zavisnosti koji model odaberete. Njih prati i specijalno dizajnirano pakovanje, poklon bedž i kartica za novčanik.

Kompletnu kolekciju prati serija zanimljivih Fun Fun kolaža koji su proizvod ruku, lepka i makaza.