Magazin Story po peti put organizuje dizajnerski mesec – akciju tokom koje će svake sedmice svojim čitateljkama pokloniti kreaciju naših poznatih dizajnera po izuzetno pristupačnoj ceni! U periodu od 13. juna do 4. jula čitateljke magazina imaće priliku da po jedinstvenoj ceni od 499 dinara kupe čak četiri ekskluzivna modela koje su dizajnirali Verica Rakočević,  Bata Spasojević, Zvonko Marković i Ivana Rabrenović.

Story dizajnerski mesec otvoriće Zvonko Marković  13. juna atraktivnom platnenom torbom, koju je dizajnirao inspirisan ličnošću uspešne voditeljke Marije Kilibarde. Torba će se naći u prodaji u ograničenoj seriji, u dve hit boje ovog leta i sa prepoznatljivim logom Zvonka Markovića. Već 20. juna čitaoci magazina Story moći će da kupe majicu koju je za pevačicu Anu Rađen kreirao poznati domaći dizajner Bata Spasojević. Ovu fenomenalnu belu atlet majicu krasi originalan print, koji se može naći u dve boje – vatrenoj crvenoj i kraljevski plavoj. Inspirisana zavodljivom energijom voditeljke Nikoline Ristović, naša najpoznatija modna kreatorka Verica Rakočević dizajnirala je elegantne helanke, lake za kombinovanje kako u svečanim tako i u sportskim prilikama, koje će se pojaviti u prodaji 27. juna. Na helankama je odštampan simbol koji predstavlja Sunce, svetlost, napredak i prosperitet. Mesec mode magazina Story završiće se patikama i espadrilama, koje je iz poslednje Šafranove kolekcije modna urednica Ivana Rabrenović odabrala za mladu glumicu Ninu Janković i poznatu pevačicu Jelenu Karleušu. Ove patike i espadrile postaće nezaobilazan modni detalj svih pripadnica lepšeg pola koje žele da budu u trendu ove sezone.

Story će pustiti u prodaju ograničenu količinu svakog dizajnerskog predmeta po promotivnoj ceni od 499 dinara, u koju je uključen i magazin Story.