Nakon kolekcije torbi koje je uradila za britanski brend Mulberry, Cara Delevingne je odlučila da udruži kreativne snage sa urbanom linijom Donne Karan, DKNY.

Radosnu vest da će dizajnirati kapsule kolekciju za brend, Cara je podelila sa fanovima na društvenoj mreži Instagram, postujući fotku ispod koje je napisala “Get ready! It is Coming... #Cara4DKNY".

Kapsule kolekcija će obuhvatati 15 modela a u prodaji će biti od novembra ove godine. Iako su detalji kolekcije i dalje skriveni, verujemo da će stilski biti totalno Cara: off duty modeli poput kombinezona, tregera, kožnih bomber jakni, kratkih majici i skinny jeansa.

"Izgleda mi krajnje neobično da je prošla skoro cela godina od kada smo planirali ovaj projekat. Vreme proleti kada radite nešto s dozom zabave i opuštenosti, ali velika mi je čast što će modeli s mojim imenom biti realizovani u okviru tako legendarnog brenda kakav je DKNY,“ izjavila je Cara za portal WWD.

21-godišnja britanska manekenka spada u jedne od omiljenih modela pomenutog brenda. Na Newyork Fashion Weeku je nosila nekoliko modela na njihovoj reviji a glavno je zaštitno lice brenda od pre dve godine.

U želji da proslave zajedničku saradnju, DKNY i Delevingne su lansirali konkurs za nova lica (Chanel je takođe aktuelan) koja će promovisati kampanje pored Care.

Ukoliko želite da budete model Carine kolekcije za DKNY od vas se očekuje da postujete fotografiju sebe na Instagram koristeći hastagove #CaraD4DKNY i #CaraWantsYou. Konkurs traje do 16. juna.

Srećnoo!