Bez obzira na to što svi mediji venčanje Kim Kardashian i Kanye Westa promovišu kao „it“ venčanje nedelje, mi tvrdimo da jedno drugo zaslužuje taj epitet. A imamo i fotografije koje pomenutu tvrdnju potvrđuju!

Firentinsku ekstavagancu pobedila je opuštenost najpoznatijeg marokanskog letovališta, Marakeša u kom je organizovan drugi deo venčanja britanske fashioniste Poppy Delevingne i njenog dečka, sada već supruga, Jamesa Cooka.

Drugo venčanje koje je obeležila hipi venčanica mlade, slavna glumica Joan Collins i casual atmosfera upriličeno je relativno brzo nakon zvaničnog venčanja koje je održano u Londonu prošle nedelje.  

Na londonskoj ceremoniji mlada je nosila Chanelovu couture venčanicu koju je u Maroku zamenila čarobnom hipi venčanicom sa potpisom Emilia Puccia. Prekrasna bela haljina od tila i čipke s raskošnim cvetnim vezom u prednjem delu i V izrazom savršeno je naglasila Poppynu nežnost i prirodnu lepotu.

Upravo je kreativni direktor Puccia, dizajner Peter Daundas bio glavni paparaco na venčanju koji je stigao da dokumentuje venčanicu kao i brojnu svitu koja je došla na venčanje, a da potom sve te slike šeruje na Instagram. We love you Peter!

Naravno, među zvanicama, najupečatljivija je bila sestra mlade, Cara Delevingne koja je za ovu priliku izabrala belo, čipkano odelo. Na fotografijama smo uočili i Matthew Williamsona, Siennu Miller, Alexu Chung, Arizonu Muse kao i mnoge druge poznates osobe koji su dugogodišnji prijatelji para.