Njegove cipele smatraju se stvarom prestiža, aksesoarem koji i pre lansiranja postaje must have. Ništa manje nismo ni mogli da očekujemo kada je Louboutin predstavio svoju prolećnu kolekciju. Svaki model je odmah postao predmet žudnje miliona žena širom sveta, među kojima je bila i još uvek je pevačica sa Barbadosa, koja ne izlazi iz njegovih cipela. Ali bukvalno!

Dok joj se u izboru odeće i desi po koja „katastrofa“, u domenu cipela Riri ne može da pogreši. A i kako bi kada nosi classy Louboutina. Najnoviji Rihannin crush je model Impara, vrtloglavo visoke potpetice (dostupne u beloj, zlatnoj i crnoj boji), kojem nije odolela ni brazilska manekenka Alessandra Ambrosio.

Model najviše liče na čipku i veže se oko članka što nas je podsetilo na svojevrsne rimljanke. Paparaci su do sada mnogo puta uhvatili Rihannu kako nosi ovaj model u kojem je pratila i Fashion Week početkom februara.

Druga fashionista koja se pokazala kao veliki fan ovih cipela je model Alessandra Ambrosio koja je za jedan skorašnji event izabrala baš ovaj model u beloj boji.

Ko je sledeći? Mislimo, posle nas.