Street style inspiracija: Suki Waterhouse u savršenim palaco pantalonama

Foto: Profimedia

13. 05. 2014.

Ne znate šta biste sutra da obučete za posao? Probajte ovaj Sukin look koji je istovremeno profi i kul, a to je idealna kombinacija za workwear...

Britanska manekenka možda nosi najluksuznije modele na pisti, ali njen street style je jednako chic koliko autfiti koje je prošetala na modnim revijama.

Ovih dana smo je uočili na ulicama Njujorka u zanimljivoj, smeloj kombinaciji koja je ispratila glavne trendove proleća. 22-godišnja plavuša je za osunčano njujorško jutro izabrala da obuče par palaco pantalona s visokim strukom u neutralnoj nude nijansi koja spada u glavne boje aktuelne sezone.

Atraktivan par pantalona Suki je upotpunila laganom teksas košuljom, crnim, kratkim čizmicama sa platformom i kul aksesoarima u vidu naočara, tankog kaiša i zlatnog nakita. Kompletan look je zaokružila sa još jednim ključnim komadom sezone, plavo-crnim kaputom.

Iako nismo sigurni kuda se uputila bivša devojka Bradley Coopera, rekli bismo da je u pitanju ipak poslovni sastanak, pa eto prilike da se inspirišete za svoj workwear look. Jer Suki izgleda profi i kul, a to je definitivno sjajna kombinacija. 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin