Pevačica je poznata po svojim jakim, sukobljavajućim printovima i čudnovatim odelima, ali priznaje da odnedavno naginje ka suptilnijem načinu oblačenja.

Za junsko izdanje Asos magazina rekla je: “Mislim da moj stil prolazi kroz mini evoluciju. Počela sam da patim od print premora, jer print nosim od kad znam za sebe. Ali svako želi da evoluira i eksperimentiše. To je deo zabave i radosti što ste žena ."

Solange navodi Dianu Ross, Bjork, Erykah Badu i svoju majku kao modne uzore, a našalila se i da joj se prijatelji često podsmevaju jer njene ekscentirčne haljine nisu uvek prikladne mestima koja posećuje.

U jednom intervjuu je izjavila: "Ja ne menjam stil za festivale. Ismevali su me jer sam nosila platforme na festivalima. Ali ja nosim iste stvari svaki dan."

Mlađa sestra čuvene Beyonce, srećno živi u Nju Orleansu sa svojom devetogodišnjim sinom Danijel Julezom i dečkom, video rediteljem Alan Fergusonom. Iako nema konkretne planove za venčanje Solange može da zamisli kako će izgledati njena buduća venčanica.

"Sviđa mi se ideja o zaista minimalnoj haljini, možda u stilu 90-ih, sa lepim cipelama na štiklu. Možda i sa platformom. Čuvajući jednostavnost I minimalnost", dodala je ona.