Glumica koja je glavno lice najnovije Chanel kampanje je provela veliki deo vremena sa slavnim dizajnerom ovih dana, snimajući kampanju za Chanelovu Metiers d'Art kolekciju.  

24-godišnja zvezda serijala Twilight je u razgovoru za magazin People izjavila da je Karl impresivan čovek kog krasi velika inteligencija i strast prema svemu što radi.

"To je nešto što morate da uočite i totalno se razlikuje od slike koju mnogi imaju o njemu. On projektuje nešto stvarno nedodirljivo i f**king chic... i kada ga upoznate shvatite da je sve to istina jer je savršeno kreativan i sposoban.“

Kompletna revija je snimljena u Karlovoj biblioteci u Parizu koja je prepuna knjiga.

Romantična kolekcija inspirisana wild wild Zapadom koju smo imali prilike da vidimo prošlog decembra je savršeno „legla“ porcelanskom tenu mlade glumice koji je samo nadograđen s neutralnom šminkom i efektnim crnim ajlajnerom.

"Bilo je zanimljivo pronaći modele koji mi odgovaraju. Karl je savršen da neki detalj koji mu se i ne sviđa posebno transformiše u jedan tako cool momenat. Na primer, tokom snimanja jedne fotografije dok sam pozirala htela sam svoje noge da postavim u jednu poziciju a on je samo došao krenuo da me okreće govoreći mi da prestanem da se pomerim i samo se zaustavio konstatujući, 'Ok sad je super'.“