Prolećna kupovina može da bude prilično iscrpljujuća bez obzira na činjenicu da ste već do sada verujemo naučili koji su ključni komadi za aktuelnu sezonu. Ne samo što vam troši vreme, već vam troši i novac. Lepršave haljine i sandale iziskuju često i pola nečije plate, pa nije na domet da vas podsetimo kako vam je za ovu sezonu dovoljna samo jedna kupovina i to kupovina sunčanih naočara!

Atraktivan par sunčanih naočara može brzo i lako da nadogradi svaki vaš look, bilo casual ili neki formalni (iako je tada poželjno da ne nosite naočare iz pristojnosti), a pogotovo neki stari koji ste već nosili prošle godine. Mala crna haljina je mala crna haljina, ali postaje wow mala crna haljina kada je uparite s crvenim naočarama okruglog ili mačkastog okvira.

U modi su oversize naočare (i to model koji stvara opričku iluziju da imate duple ramove) kao i one sa mačkastim okvirima.

Kod naočara je super što ne morate da odvojite ogromnu svotu novca za neke dizajnirane naočare pošto i daleko pristupačnije marke poput Zare, Manga, Parfoisa i H&M imaju u svojoj ponudi zanimljive i efektne modele.