Dok još odbrojavamo trenutak kada će se dugoočekivana kolekcija britanske ikone stila za Topshop naći u prodaji, ne sumnjamo u jedno a to je da će kolekcija postati IT, s obzirom da se u njoj nalaze modeli inspirisani stajliš kreacijama koje je Mossova nosila poslednjih deset i više godina.

Promocija kolekcije ovih dana je u punom jeku , Kate daje intervjue i pušta mnoge medijske ekipe da zavire u njeno kreativno carstvo.

Za magazin online shopa Net-A-Porter, IT cura svetskog modelinga je čak dala savete tipa „how to be me“ koji će verujemo najpre pomoći poklonicima njenog autentičnog stila.

3 obavezna komada u garderoberu svake žene

Po Mossovoj svaka žena bi trebalo da poseduje dobar par jeansa, crni smoking i malu crnu haljinu. Omiljena kombinacija slavne manekenke, pogotovo za letnje prilike su jeans, majica, jakna i čizmice.

Investirajte u kvalitetne cipele

Kate je ubeđena da će kvalitetne i udobne cipele zaokružiti svaku vašu odevnu kombinaciju. Možete proći iz dnevne u večenju kombinaciju samo uz pomoć dobrih cipela s potpeticom.

Leto je za casual

Letnje kombinacije su za lepršave komade od šifona ili mekanog baršuna. Maksi haljine su odlične jer uz njih možete da nosite ravne cipele. Štikle na plaži su po Mossovoj definitivno komičan prizor.

Inspišite se stilskim ikonama

Kada je bila mlada, Kate je  želela da ukrade odeću Anite Pallenberg, iako joj je ona već poklonila dobar deo svojih stvari. Takođe, njena velika stilska ikona je i Patti Smith. Muzičari su prevashodno dosta oblikovali Mossin stil.

Vintage je uvek dobra ideja

Kate poseduje jednu vintage jaknu s resicama koja je dobila svoju „kopiju“ u novoj Topshop kolekciji. Manekenka preferira da je nosi s kratkim jeans pantalonama. Kada kupujete vintage komade, Mossova savetuje da tražite kvalitetne komade koji se mogu popraviti ili dodatno oblikovati prema vama.