Keira Knightley je očito zaljubljena u haljine koje naglašavaju struk.

Od kada smo je videli na Paris Fashion Weeku u Chanelovoj crno-beloj haljini koja je naglasila njen tanušni struk, nežna Keira čiji stil ima na hiljade poklonika širom sveta, odlučila je da nastavi u istom smeru.

Mlada glumica je ovoga vikenda u Njujorku prošetala dve haljine s potpisom francuske modne kuće.  Prvo smo je videli na svečanoj večeri koju je na Tribeca Film Festivalu organizovao Chanel kada se pojavila u nežnoj haljini midi dužine u lavanda ružičastoj boji s rukavima ¾ i zanimljivim dugmadima.

U centru pažnje je bio opet njen struk koji je naglasio kroj haljine stvarajući optičku varku, odnosno utisak da je Keira obukla suknju i bluzu a ne haljinu.

Na premijera svog najnovijeg filma Begin Again, Keira je obukla haljinu sličnog kroja, ali drugačijeg materijala. Nalik nekoj bajkovitoj vili, 29-godišnja glumica je pozirala u haljini različitih tekstura (svila, žakard i perje) u miksu pastelnih boja (nalik prskanim nijansama ljubičaste, plave, žute) i vrlo fluidnog kroja (zaobljenih ramena, ¾ rukava, donje suknje koja se blago širi, midi dužine).

Koja vam se više sviđa?