Bata Spasojević:Susret mode i umetnosti (VIDEO)

Foto: Bata Spasojević

01. 04. 2014.

Kreator je obeležio 15 godina rada revijom na 35. BFW, pre koje je prikazan i kratak video u kom je glavnu ulogu imala naša poznata manekenka Maja Atanasijević...

Trenutno se u Beogradu održava 35. Perwoll Fashion Week koji je u petak 28. marta otvorila revija Bate Spasojevića kojom je jedan od najpoznatijih kreatora srpske modne scene proslavio 15. godina rada.

U svojoj najnovijoj kolekciji Bata je uspeo da spoji modu i slikarstvo u vidu zanimljivih printova, što je ujedno bio i način da Bata Spasojević najavi izložbu svojih slika koja će se takođe desiti tokom ove jubilarne godine.

Samoj reviji je prethodio kratak film, za čiju izradu je zadužena Marena production, pod rediteljskim palicama Marka Arsića i Irene Kosić koja je bila zadužena i za makeup.

Najteži zadatak je pripao poznatoj manekenki Maji Atanasijević poznatijoj kao Zipa Yoma koja je morala dugo da stoji mirno bez ikakvog pomeranja i sa mnogo hladne farbe na sebi. 

Reviju na kojoj je Bata prikazao kolekciju City Gim Time je ispratio veliki broj novinara, Batinih prijatelja i poznatih lica.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...