Dok je Vogue možda, stavljajući Kim i Kanye na svoju aprilsku naslovnu, uradio naslovnicu zbog koje će na kraju žaliti, naša internacionalna izdanja ostaju verna “licima” koja i te kako zaslužuju da se nađu na naslovnoj strani.

Aprilski broj američkog ELLE izdanja krasi zanosna glumica Blake Lively koja se nakon pauze od skoro godinu dana vraća u centar pažnje sa dovoljnom dozom glamura, autentičnosti, dokazujući da je još uvek zlatna cura Holivuda.

Pozirajući za ELLE, šarmantna Blake je u intervju pričala i o svojoj saradnji sa italijanskom kućom Gucci, koja ne obuhvata samo promociju parfema Gucci Premiere, već i rad pri humanitarnom fondu Chime for Change.

Lepa glumica je pričala i o svom privatnom životu konstatujući da je srećna što konačno ima vremena za sebe, svog muža i prijatelje.

“Kada sam snimala Gossip Girl, provodila sam bukvalno 10 meseci godišnje u studiju, na snimanjima koja traju po 15 sati, i tako tokom 6 godina. Nisam imala vremena ni da završim školu, a kamoli da viđam nekog.”

26-godišnja Blake vraća se u filmsku orbitu filmom Age of Adelinekoji trenutno snima u Vankuveru. Na pitanja o svom stilu, glumica je odgovorila da s godinama sve manje nosi svetlucave krpice i da je sada najsklonija urobnoj, casual i urbanoj odeći.