Najnovija kampanja španskog modnog brenda Zara u centru pažnje ima četiri dame koje su nam poznate iz sfere street style, ali i drugih modnih angažmana.

U kampanji Zara Pictures glavne zvezde su bivša kreativna direktorka sajta Moda Operandi, Taylor Tomasi Hill, zatim bivša modna direktorka Barneysa, Amanda Brooks, spisateljica Haily Gates i urednica Sherry Shen.

Ove četiri dame koje u svojim ormarima imaju kreacije najpoznatijih brendova (Pradu, Celine, Burberry) su ovoga puta stilizovane u krpice malog high street brenda.

To se posebno odnosi na Tomasi Hill koju obično vidimo u najnovijim krpicama koje su tipa „juče“ bile prezentovane na pistama. Iako ne verujemo da će Taylor odbaciti svoje Rochas modele zarad Zarinih modela, drago nam je da je vidimo kako promoviše jedan ovako pristupačan brend koji je posebno popularan kod nas i ostatku Evrope.

A španski brend nije mogao bolje da odabere. Ove cure su učinile da high street brend liči na krpice daleko luksuznijih i poznatijih brendova. Zasluge idu i na račun fotografa koji je svaku ženu uslikao u pokretu ili chill trenutku, stvarajući dojam da gledamo slike sa nekog bloga a ne iz neke kampanje.