Cara, Jourdan, Joan. Približno, ali opet ne kao one. Kao Naomi, Claudia, Kate, Linda, Stephanie i Cindy. Nikad kao one. I to nije samo naše mišljenje. Bilo koga da pitate, kazaće vam da su ove cure bile najbolje manekenke u istoriji modelinga i da su one prva asocijacija na pomen reči „supermodel".

Gostujući u jutarnjem programu kanala CBS, Naomi koja je prevashodno došla da promoviše svoj tv show The Face, ali i da priča o dugogodišnjem prijateljstvu sa pokojnim predsednikom Južnoafričke Republike, Nelsonom Mendelom, se u razgovoru dotakla i slavne ekipe supermodela kojoj je devedesetih pripadala.

"Mislim da nikada neće postojati takva grupa modela kao što je bila naša. Da, možda će se na nekom mestu u nekom trenutku pojaviti jedna kao Claudia, a na nekom drugom jedna kao Stephanie, ali nikada više nećete imati skup od 5, 6 takvih modela. Nikada.“

U pomenutom programu, Naomi je uspela vešto da spomene, ali bez bilo kavog detaljisanja kako su se cure nedavno okupile radi specijalnog projekta o kom ćemo više informacija saznati tek za nekoliko nedelja.