Možda je samo na tren pažnja s nje bila usmerena ka nekim drugim damama (Jennifer Lawrence, Lupiti Nyong'o, Diani Kruger), ali prelepu Blake je nemoguće zaboraviti ili izostaviti s liste najbolje obučenih žena današnjice.

Zvezda hit serije "Gossip Girl" i devojka hot Ryana Reynoldsa je u jednom trenutku je bila van svih dešavanja svojevoljno pošto je odlučila da se malo povuče otkrivajući da bi uskoro mogla čak da napusti glumački posao i posveti se nečemu drugom.

Najavljeni projekat nikome nije bio ni na kraju pameti kada se Blake pojavila na reviji Michael Korsa u njegovoj kombinaciji iz aktualne prolećne kolekcije.

26-godišnja glumica je oduševila sve prisutne svojim ženstvenim i sofisticiranim lookom koji se sastojao od strukirane teget haljine pencil kroja s izvezenim crvetnim motivom koja ima diskretan, ali seksi šlic. Blake je haljinu oplemenila strukiranim kratkim sakoem koji je u struku učvrstila s kaišeom u boji meda.

Šarmantne lokne i klasične salonke u sličnoj boji kaiša od pitonove kože zaokružile su glumični look i učinile je no.1 gošćom na reviji slavnog kreatora.  

"Ja sam veliki fan njegove odeće. Michael je jedinstven jer uspeva da iskreira modele koji su u trendu ali koji tog trenutka postaju večan, ključni komad u  garderoberu. Obožavam svaki njegov model."