Victoria je očito odlučila da prošeta gradom i da ne razmišlja o ničemu!

Ukoliko ste ovih dana šetali ulicama Njujorka i Victoria vam se učinila nižom nego što jeste, dobro ste videli.

Dizajnerka koja je svojevremeno izjavila kako u ravnoj obući ne može da razmišlja, ovih dana je iznenadila sve kada je prošetala par ravnih, udobnih cipela.

Stajliš Victoria koja je prikazala više nego uspešnu jesenju kolekciju viđena je kako šeta u besprekornom all black-teget autfitu (od kog još uvek ne odustaje) koji je nadogradila sa komfornim i neverovatno simpatičnim flat cipelama.

Praktične crno-belo cipele Victoria je uparila sa crnim baggy pantalonama i vunenim kaputom, pokazujući da ni ona nije imuna na trend ravnih cipela koji sve više okupira street stylere.

Victoria je inače gostujući na live razgovorima u prestižnoj Parsons školi otkrila da bi uskoro volela da pokrene svoju liniju obuće.

'Da znate da bih volela uskoro da lansiram svoju liniju obuće. Ako je bilo ko od ovde prisutnih na studijama aksesoara i obuće, slobodno nek dođe kod mene! Definitivno mislim da je obuća nešto što me čeka u budućnosti. Dok sam radila sa Manolom na ovoj reviji videla sam koliko je to komplikovan posao i svesna sam da će taj proces biti izazov za mene, ali već sada mu se veselim.“