Još jedan potez Karla koji je prijatno iznenadio sve sačekao nas je na startu Njujorške nedelje mode kada je vizionar Chanela izjavio da će pre-spring kolekciju predstaviti u Dubaiju!

Da, da. Dobro ste čulu: francuska remonirana kuća svoje stajliš modele će prikazati u peščanom i luksuznom centru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Revija će se održati 13. maja kada je prosečna temperatura oko 40 stepeni. Spremite se za hot, hot Chanel.

Da je Karlu dosadilo da prikazuje kolekcije u popularnim i ustanovljenim modnim centrima svedoči činjenica da je aktuelnu pre fall kolekciju predstavio u srcu Teksasa: Dalasu!

Dubai je svakako jedna ekstravagantna i luksuzna lokacija koja polako pstaje modna prestonica arapskog sveta u kojoj Chanel već ima pet ekskluzivnih butika sa modelima iz RTW kolekcija.

Kako prenosi sajt WWD, Karl se nada da će uskoro bit završen projekat koji je on najavio još u oktorbu 2010. godine a koji uključuje projektovanje Chanelovog sopstvenog fashion ostrva koji će se zvati Isla Moda.

Ovakav čovek se samo jednom rađa! Naklon!