Jeremiah Goodman već šest godina slika enterijere uz pomoć vodenih boja. Na njegovim prekrasnim slikama nalaze se neka od najpoznatijih ikona 20. veka poput Grete Garbo, Cecil Beatona, Vojvotkinje od Vindzora, Else Schiaparelli, Billa Blassa i Diane Vreeland. Zahvaljujući tehnologiji sada je svako od nas u prilici da kreira svoju Goodman ilustraciju – bez upotrebe četkice.

Dizajneri enterijera i blogeri su prosto poludeli za ovom aplikacijom i počeli su masovno da šeruju slike svojih domova, projekata i omiljenih enterijera na Instagram uz pomoć aplikacije Waterlogue.

“Prošlog vikenda sam otkrio ovu novu aplikaciju koja je preplavila Instagram i Facebook u kratkom roku. U početku sam bio u šoku jer sam mislio da su ljudi počeli masovno da crtaju  enterijere vodenim bojama ili da šeruju nečije slike. Pa ja koristim vodene boje! Onda sam otkrio da je u pitanju nova aplakacija,” izjavio je dizajner enterijera i bloger Mark D. Sikes.  

Od fashioniste Amande Brooks do dizajnera enterijera Michelle Nussbaumera…, svi koji nešto znače u svetu mode, blogova i enterijera su opsednuti  ovom novom aplikacijom.