Jedan dan nas deli od početka modne ludnice koju smo s nestrpljenjem iščekivali: NewYork Fashion Week!

Ovo NYFW izdanje  je rezervisano za jesenje kolekcije najboljih dizajnera današnjice na kojem ćemo videti najnovije kreacije Donne Karan, Michael Korsa, Zaca Posena, ali i Victorie Beckham, brendova Desigual, No. 21 i mnogih drugih.

Njujorška nedelja mode nije jedino ludilo koje zahvati američki centar mode. Druga, ako ne i jednaka opsesija svih koji posećuju IT modni događaj sezone je Instagram sa kog se NYFW atmosfera i look teleportuje i u druge modne metropole!

Da ne biste propustili glavne momente s NFW-a kao što su inspirativne kreacije s potpisom Alexandera Wanga (koji će nam prezentovati svoju novu kolekciju u Bruklinu!) ali i stylish street style, i fotke modela iza bekstejdža, potrebno je da ispratite određene profile na Instagramu.

Main event

@mbfashionweek: zvanični profil NYFW-a koji već neko vreme nosi prefix sponzora Mercedes Benz vas void pravo u sam centar dešavanja sa fotkama pre, tokom i posle revija, propratnih žurki i prezentacija.

Dizajneri

@tibipr: Tibi spada u omiljene američke brendove koji posebno voli da nosi IT cura Njujorka, Olivia Palermo!  

@zac_posen: Dizajner magičnih i prelepih haljina koje ćemo ubrzo videti premijerno na Oskarovom red carpetu! 

@prabalgurung: On je kul dečko njujorške modne scene koji nam uvek prezentuje zabavnu, upečatljivu i nosivu kolekciju!  

@rebeccaminkoff: Rebecca je malo manje poznata van Amerike ali je zato jedna od omiljenih kreatorki kod pola IT Amerike!

Urednici

@lorrainelle:Urednica britanskog izdanja ELLE magazina koristi svaku priliku da promoviše svoja i druga Elle izdanja, ali i ostala fashion izdanja kao što su nedelje mode.

@evachen212: Urednica magazine Lucky Eva Chen obavezno fotka pravo sa revije, uvek sa propratnim komentarom.

@kyleeditor: Kreativni direktor za aksesoare u Marie Claire časopisu uvek ima zabavne, vickaste postove koje je greota preskočiti!

@ninagarcia: Za razliku od Kyle, Nina Garcia koja je kreativni direktor u istom časopisu ( Marie Claire) i jedan od sudija u rijalitiju Project Runway ima sofisticiran stil pa nas pored komentara zanima i zbog besprekornog i all american stila! 

@bat_gio: Giovanna Battaglia. Just click follow.

@miraduma: Ona je ikona stila ali i osnivačica sajta Buro 24/7 čije fotke podsećaju na profi snimke sa nekih stylish editorijala. Mira je must follow!

Modeli

@lindseywixon: Ova seksi manekenka punih usana obožava da postuje fotke na kojima se vidi poslednje pripreme pred sam početak revije. 

@joansmalls: Jedan od najboljih modela današnjice i omiljena manekenka skoro svih IT američkih dizajnera je pod must follow bez razmišljanja! dvouml We'll take any opportunity to catch a glimpse of Joan Smalls' smoldering look.

@karliekloss: Hm, koju će frizuru prošetati Karlie ove nedelje? Koga briga kad ona uvek izgleda prekrasnooo! 

@cocorocha: Selfie koje postuje Coco Rocha su nešto najbolje što imamo prilike da vidimo na NYFW-u!

@caradelevingne: Nju ste trebali da pratite odavno, već juče!

Blogeri

@blaireadiebee: Ona je Chiara Ferragni samo s druge strane okeana i sve cure širom sveta zanima njen look tokom Njujorške nedelje mode.  

@manrepeller: Ako vas zanima luckast, otkačen i eklektičan street style onda je Leandra Medine vaš must seen profil!

@songofstyle: Aimee Song ima u svojoj kolekciji neke od najboljih killer cipela koje smo videliii!

@bryanboycom: Život Bryanboy je nešto što se ne propušta tokom održavanja NYFW-a.

Make up umetnici

@gucciwestman: Ova dama je vrlo zaposlena tokom nedelje mode ali stiže da kači fotke na kojim aviđamo veliki broj poznatih.

@patmcgrathreal: It make up umetnica s obe strane okeana zna kako da nam servira glavni trend za make up naredne sezone! Jel pamtite Givenchy look sa prolećne?

Fotografi

@gettyfashion: Ekipa iza Getty sajta za slike je vrlo uigrana i dočarava atmosferu uz pomoć sjajnih fotografija.

@thesartorialist: Scott Schuman ima oko za street style.