Dok sitno brojimo dane do početka Njujorške nedelje mode (06.02), već nas je sačekala vest da ćemo na ovom NFW izdanje biti uskraćeni da vidimo najnoviju kolekciju dizajnerke i stilistkinje Rachel Zoe koja je odustala od prikazivanja jesenje kolekcije zbog dece koja su previše mala za putovanje.

Danas smo saznali da će Victoria Beckham tokom NFW-a održati mali govor pred studentima prestižne škole Parsons The New School for Design.

Poznata britanska dizajnerka će se pridržiti Simonu Collinsu, glavnom direktoru škole na bini u amfiteatru ustanove nakon svoje revije koju će prikazati trećeg dana NFW izdanja (9. februara).

Victoria će učestvovati na live razgovorima koje Parsons već tradicionalno organizuje tokom Njujorške nedelje mode u okviru “In Conversation With“ serije razgovora s poznatim kreatorima koji prikazuju revije na tekućoj nedelji mode.

Kako prenosi portal WWD, Beckhamova će pričati o formiranju svog brenda, kao i ljudima i trendovima koji je inspirišu, ali i o tajni svog uspeha.

Njujorška nedelja mode startuje u četvrtak revijama brendova BCBGMAXAZRIA, Creatures of the Wind, Tadashi Shoji, Desigual.