Iako je poznata glumica negirala da će na mestu urednice modne Biblije naslediti sada već legendarnu Annu Wintour, to i dalje ostaje opcija, shodno upravo želji prve dame Vogue magazina koja misli da bi Sarah Jessica Parker bila njena idealna naslednica!

Slavna glumica koju je proslavio lik Carrie Bradshaw u hit seriji Sex and the City i Anna Wintour su već godinama dobre prijateljice i jedna drugu su pregršt puta hvalile za istančan ukus za modu. 

Vest da bi upravo SJP mogla da nasledi Annu mnoge je ipak iznenadila, ne samo iz razloga što za sada niko ne očekuje da će se iron lady uskoro povući, ali i jer glumicu, koliko god da je poznata, retko ko vidi u toj ulozi.

Međutim, kako prenosi RadarOnline, anonimni sagovorik sajta je potvrdio da je po Anni, Parkerova idealna za mesto urednice čuvenog magazine, bez obzira na paniku koji bi mogla da izazove u kreativnom timu časopisa.

Sarah ipak nije toliko neupućena u svet mode – prati je već neko vreme reputacija ikone stila, skoro je lansirala svoju liniju cipela a od skoro je dobila priliku da uređuje sajt o luksuznom nakitu. 

I iako je ovo vest koja je najpre samo glasina tabloida, zabavila je skoro celu planetu koja je zamislila da će Vogue postati umesto mode najviše pisati o brazilskoj depilaciji i pitanjima srca? A možda ipak SJP i Carrie nisu dve iste osobe? Vreme će pokazati..