Antonina Petković koja je otkrivena na Elite Model Look izboru pre tri godine, potpisala je ekskluzivni ugovor s prestižnom francuskom kućom Chanel!

Mlada Čačanka koja je u novembru prošle godine postala zaštitno lice kampanje za Elite Model Look 2014. za ceo svet je učestvovala u stvaranju poslednje kolekcije Chanela koja je prikazana na Couture Fashion Week-u koja je nedavno održana u Parizu.

Od sredine decembra pa do same revije, Antonina je radila s kretivnim timom Chanela i njenim vizionarom Karlom Velikim Lagerfeldom koji je prema njenim merama iskreirao nekoliko modela koje je srpska manekenka prošetala pored Care Delevingne i ostalih manekenki.

Antonina je prve modne korake, nakon učešća na Elite Model Looku, napravila u Parizu gde je sarađivala sa Vivienne Westwood, da bi nakon samo dve godine godine potpisala ugovore za Victoriu Beckham i Toma Forda, čiji je bila ekskluzivac u jednom periodu!

U međuvremenu, Antonina je radila za Etro, Roberta Cavallia, Max Maru, pojavljuvajući se u kampanjama za Replay, Pepe Jeans, Zaru, i u editorijalima najpoznatijih magazina! 

Sigurni smo i da vam je još uvek u mislima Elle naslovnica za decembar 2013. godine koju krasi upravo Antonina! Pogledajte video sa snimanja i druženja sa ovom fantastičnom devojkom!