Ledene plavuše u Lanvinovoj prolećnoj kampanji

Foto: Lanvin

27. 01. 2014.

Manekenke vrlo androgenog izgleda s ledeno, platinastom kosom poziraju ispred velikog belog stola u Lavin krecijama iz aktuelne prolećne kolekcije....

Najnovija kampanja za proleće 2014 stiže nam iz francuske modne kuće Lanvin. U režiji Albera Elbaza i fotografskog maga Stevena Meisela snimljena je kampanja u kojoj su u centru pažnje manekenke vrlo androgenog izgleda, nalik ledenim plavušama iz nekog Hitchcookovog filma.

Na prvim fotografijama koje su se pojavile devojke ledeno platinaste kose poziraju sedeći kraj masivnog belog stola jedna pored druge u svetlucavim kreacijama u tirkiznoj, zlatnoj, crvenoj i ciklama boji.

Sa vrlo malo šminke, tek maskara i ajlajner, i zalizane, ravne kose, manekenke podsećaju na cure koje su zauzele sto u glamuroznom, noćnom klubu. Pored Lanvin kreacija u fokusu fotografija su i aksesoari iz aktuelne kolekcije koje su celoj atmosferi dali osećaj da je Steven “iznenadio” fashion devojke u razgovoru.

U kampanji se od modela pojavljuju Laurie Harding, Julia Nobis, Sasha Luss, Irene Hiemstra, Jeremy Matos  i Alexander Faye.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin