Omiljena zanimacija Marca Jacobsa: Fotkanje u Pradinom kaputu sa poznatim urednicama

Foto: Instagram

24. 01. 2014.

Jedna od najzabavnijih osoba na modnoj sceni je definitivno Marc Jacobs koji u poslednje vreme ima poseban fashion hobi. Otkrijte koji...

Od kada se zaljubio u Pradine kreacije iz poslednjih kolekcija, Marc ne izlazi iz njih. E sad, ako ste mislili da je to njegov najnoviji hobi, prevarili ste se.

Glavna Marcova zanimacija je da se fotografiše s moćnim, uspešnim ženama koje su na fotki obavezno stilizovane identično kao i on, u Pradu od glave do pete!

U sredu veče, stilistkinja i urednica magazina Love, simpatična Katie Grand je postovala na svoj Instagram profil fotku na kojoj pozira s Marcom u identičnom Pradinom krznenom kaputu u duginim bojama iz Miuccine kolekcije za proleće 2014. Fotka ima neverovatnu atmosferu sedamdesetih, a Marc i Katie izgledaju kao blizanci koji stoje ispred murala.  

Svi fanovi Marca sećaju se da je u aprilu prošle godine, bivši kreativni direktor brenda Louis Vuittona fotografisao se s urednicom modne Biblije, Annom Wintour, kada su oboje imali identičan Pradin kaput, samo što je tada kaput bio iz kolekcije za proleće 2013. i cvetni dezen.  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...