Prodavnica sa odećom slavne kreatorke će se prostirati na 650 kvadratnih metara, a nalaziće se na mestu koje trenutno zauzima prodavnica sportske odeće Orvis, pored robne kuće A.P.C.

"Mislim da je konačno došlo vreme da otvorim svoju prvu prodavnicu, jer već sada znam ko je grupacija kojoj se obraćam. Ovo će takođe biti takođe sjajna prilika da ljudi 'stvarno' vide kompletan brend mojim očima,“ izjavila je Victoria.

Za uređenje celog prostora, Beckhamova je angažovala arhitektu Fashidu Moussaviju (koja je osmislila izgled Olimpijskog sela 2012.god) sa željom da što bolje iskoristi i poveže tri sprata koliko će prodavnica imati.  

“Farshida je žena koja takođe razume i voli modu. Ona ima ‘oko” za konceptualne, zanimljive prostore, što mi se posebno kod nje sviđa. Želja nam je svakako da napravimo nešto drugačije ali tako da ne bude komplikovan, haotičan prostor već prevashodno da izgleda prirodno, nenametljivo, “izjavila je Victoria za sajt WWD.

U prodavnici koja će se otvoriti na jesen, nalaziće se sve linije slavne kreatorke: Victoria Beckham, Victoria Victoria Beckham, denim linija, linija naočara i aksesoara.

Beckhamova je takođe napomenula da je Britanija njeno glavno tržište, koje prati u stopu Amerika u kojoj će narednog meseca otvoriti svoje predstavništvo.