Možda je ova nedelja protekla u znaku njene starije sestre koja je napunila 40 godina, ali Lottie Moss, koja je tek pre nekoliko dana potpisala ugovor sa Storm Models agencijom, ne želi ni tren da čeka i već je prezentovala svoj prvi veliki projekat!

16-godišnja Lottie glavna je zvezda editorijala “From Lottie with Love” najnovijeg broja magazine Dazed & Confused koji je 1991. godine pokrenuo Jefferson Hack sa samo 19. godina zajedno sa engleskim fotografom Rankinom. Jefferson Huck je takođe bivši  dečko od Kate Moss koja sa njim ima ćerku Lilu.  

Fotografije koje su objavljene istoga dana kada je Kate slavila svoj 40. rođendan, snimljene su na londonskim ulicama od strane dua Sean and Seng.

“Lottie je krajnje mila i autentična. Ima sposobnost da iz nežnog looka za čas postane zavodljiva, seksi. Želeli smo da je snimimo upravo u Londonu koji je poslužio kao savršena scenografija za njen mladalački šarm. Kada smo je stilizovalu u glavi nam je bila Jean Shrimpton, Marianne Faithfull, ali i Plum Sykes,“ izjavio je Robbie Spencer koji je bio zadužen za stajling Mossove koja je pozirala u modelima s potpisom Topshopa, Prade i Dolce& Gabbana.

Kompletan editorijal ispratio je i kratak upitnik u kojem je Lottie otkrila neke detalje o sebi koje vam donosimo ovde:

Reci nam nešto neobično o sebi: Volim lenjivce 
Koji je nagori  savet koji ti je neko dao? Veruj mi (bivši dečko)
U kom položaju spavaš? Skupljena kao da sam lopta.
Pesma za sve super žene? Single Ladies od Beyonce
Koja ti je omiljena knjiga koju nisi pročitala ali si se pravila da jesi? Harry Potter...nikada nisam pročitala nijedan deo.
Kada si se poslednji put poljubila? Pre dve nedelje.
Koji ti je omiljeni komad sa ovog snimanja? Prada kaput prekriven draguljima.