Britanski modeli predvođeni Carom Delevinge zvezde DKNY kampanje

Foto: DKNY

15. 01. 2014.

It devojke u modelingu, Cara Delevingne i Jourdan Dunn promovišu najnoviju kolekciju Donnine linije DKNY koja uvek odiše svežinom, mladalačkim duhom i atraktivnim komadima.

Snimana na njujorškom Times Sqareu, najnovija kampanja mladalačke i zabavne linije Donne Karan za glavne zvezde ima trenutno jednu od najpoznatijih i najzaposlenijih modela Caru Delevingne, ali i njenu dobru drugaricu Jourdan Dunn, kao i repera A$apa Rockya.

Vesela linija Donne Karan koja uvek odiše svežinom, mladalačkim duhom i atraktivnim komadima nije mogla bolju scenografiju od živahnog i najpoznatijeg mesta u Njujorku da izabere, a poseban detalj kompletnoj kampanji pružili su žuti taksiji, jedan od zaštitnih znakova Velike Jabuke.

Iako nas je kampanja podsetila na prošlu u kojoj je glavna zvezda takođe bila jedna Britanka: pevačica Rita Ora, i ova sa IT devojkom u svetu modelinga je bila pun pogodak za Donnu koja očito smatra da su mlade britanske zvezde i njihov lifestyle onaj profil ljudi koji najbolje mogu da promovišu kolekciju i njen vajb.

Pored Care i Jourdan, u kampanji se pojavljuje i Eliza Cummings, a kompletnu kampanju snimao je švedski fotograf Mikael Jansson.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin