Jel se sećate one sjajne Donnine kolekcije s prethodnog izdanja Njujorške nedelje mode na kojoj smo videli kreacije za moderne, globalne nomade neopterećene luksuzom?

Upravo za kampanju koja promoviše tu kolekciju, slavna američka dizajnerka je izabrala brazilsku manekenku, prelepu Adrianu Limu da bude njeno zaštitno lice.

Prve fotografije koje su se pojavile dokazuju da Donna nije mogla bolje lice da odabere, jer Adriana izgleda  zavodljivo, nalik nekoj stylish Amazonki.

Kompletnu kampanju je fotografisao Russell James na nekoliko različitih lokacija na Haitiju.

Pored Adriane, u kampanji se pojavljuje i model Andres Segura (koji je bio i u prethodnoj Donninoj kampanji) koji je bio sjajna dopuna senzualnoj pojavi zgodne brinete koja je pozirala u tribalnim modelima s velikom dozom boemskog seksepila. 

U Donninoj kolekcija za proleće/leto 2014. dominira paleta zemljanih, zagasitih boja smeđe, narandžaste i indigo boje a od kreacije upečatljive su svilenkaste haljine nepravilnog, asimetričnog kroja, kao i opuštene košulje koje izgledaju kao das u nehajno izvučene iz muškog ormara.  

Lima je inače već bila lice Donnine kampanje za proleće 2014 koju je takođe fotografisao Russell, isto na Haitiju pa verujemo da je kreatorka otkrila svoju novu muzu, bar kada su kampanje u pitanju.