Dane DeHaan: Pradin misteriozni muškarac

Foto: Prada

08. 01. 2014.

Autentičan i hladnog pogleda ispred objektiva velike Anne Leibovitz... Dane je misteriozni Prada muškarac, ali i novo lice o kojem ćemo tek čuti.

Miuccia Prada pored neverovatnog osećaja za modu, ima i veštinu da otkrije buduće zvezde!

Italijanska dizajnerka je ako se samo malo podsetimo u svojim prethodnim kampanjama imala mlade i tada relativno nepoznate modele, kao što su Malaika Firth, Lindsey Wixson, Sasha Pivovarova, Mia Wasikowa i još mnogi drugi.

Ovaj put, za glavnu zvezdu kampanje za mušku kolekciju proleće/leto 2014., Miuccia je izabrala mladog glumca Dane DeHaana, koji se proslavio ulogom u filmu Kill ur darlings, i kojeg ćemo uskoro gledati kao glavnog negitivca u filmu The Amazing Spider-Man.

27-godišnji glumac  je snimio krajne autentičnu kampanju pozirajući kao stylish Prada muškarac ispred objektiva velike Annie Leibovitz.

Poznata fotografkinja je uspela da ovekoveči jedinstven, misteriozan look mladog glumca koji je pozirao u vrlo casual pozi s rukama u džepovima u modelima zagasite boje s neobičnim cvetnim printom.

Vrlo ogoljen enterijer, je poslužio kao moćna dopuna DeHaanovom looku koji je najveći deo kampanje proveo u sedećem položaju, sedeći na drvenoj stolici, okružen zemljanim zidom.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...