Lupita Nyong'o: IT devojka za 2014. godinu

Foto: Guliver/Getty Images

27. 12. 2013.

Lupitin stil je vrlo konstantan, ali moćan, glumica na crvenom tepihu uvek izgleda kao elegantna gracija....

Ova dama se pojavila niotkuda...ali je postala instant kraljica red carpet. Iako smo je viđali tek neka četiri meseca na glavnim fashion i lifestyle događajima, Lupitin glamurozan stil je bio u rangu s “veterankama“ kao što su Diane Kruger, Nicole Kidman i Cate Blanchett.

Kenijska glumica (1983) je u centar pažnje došla zahvaljujući ulozi u filmu 12 Years a Slave. za koju je već dobila nominacije za SAG, Golden Globes i Indipendent Spirit Awards, a očekuje se da će dobiti nominaciju i za najprestižniju filmsku nagradu, Oscar.

Lupitin stil je vrlo konstantan, ali moćan, glumica na crvenom tepihu uvek izgleda kao elegantna gracija a jedan od omiljenih detalja joj je definitivno ruž u efektnoj ciklama, ljubičastoj i crvenoj boji....

Ona je takođe jedna od omiljenih stilskih ikona današnjice ako pitate Annu Wintour!

Od njenog prvog “glam“ pojavljivanja u septembru kada se pojavila na filmskom festivalu u Torontu u vazdušastoj, seksi Pradinoj beloj haljini sa zlatnim aplikacijama, mnoge je kupila svojom fascinatnom, eteričnom pojavom. Nakon ovog pojavljivanja viđali smo je u Rodarteu, Miu Miu, Lanvinu, Prabalu Gurangu, i Elie Saabu.

Njene kombinacije su očito oduševile veliki broj ljudi pa nas ne čudi što su je čitaoci sajta Red carpet proglasili za najbolju novu stilsku ikonu (Newcomer).

     


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...