Dugogodišnja želja britanske ikone stila čini se postaće stvarnost tokom naredne godine.

Tv prezenterka, model i autor Alexa Chung je prvi put otkrila da planira svoju liniju odeće u avgustru 2012. godine, ali od tada je prošlo više od godinu i po dana a Alexa nas nije iznenadila s kolekcijom odeće koju smo svi pomno iščekivali.

“Trebalo mi je malo više vremena da osmislim kolekciju, ali sada konačno mogu da kažem da smo pri kraju. U 2014. godini imaću definitivno više slobodnog vremena što ću iskoristiti da se posvetim samo njoj. U ovoj godini sam bila prekupirana poslom, radila sam za Eyeko, napisala knjigu, svaki dan snimala Fuse, a oprobala sam se i kao DJ, tako da će naredna godina biti prva mirna, i bez uobičajne jurnjave.“

Ovo nije prvi put da Chungova kreira odeću. Pre tri godine, IT devojka u fashion svetu je zajedno sa američkom markom Madewell sarađivala na zajedničkoj liniji odeće, a u međuvremenu je takođe udružila snage s kozmetičkim brendom Eyeko, i bila lice u kampanjama Maje, Lacosta, Superga i L'Oréala.

Iako još uvek nije definisala stil koji će dominirati u kolekciji, ne sumnjamo da će kompletna linija biti očaravajuća, kao što je svaki Alexin autfit!