Dve vanserijske glumice pojavile su se na premijeri filma August: Osage Country u Los Anđelesu, u svedenim ali prilično upečatljivim toaletama, pogotovo čarobna Julia koja nam se čini da nikada bolje nije izgledala!

Juliju i Meryl, koje važe za jedne od najboljih glumica današnjice, već godinama prati reputucija dama koje neguju sveden, klaisčan i prefinjen look.

64-godišnja glumica odlučila se za jednostavnu Gucci toaletu iz Pre Fall kolekcije za 2013 u krem, beloj boji, V izraza, koju je upotpunila sa salonkama u zmijskom koži, kao i sa smeđom clutch torbicom i srebrnim nakitom. Ne možemo a da ne primetimo da bi s drugim stajling Meryl izgledala još bolje.  

Njena mlađa koleginica je s druge strane, oduševila s kompletnim look-om! Nalik Kim Basinger koja je prošetala svoje muško Ralph Lauren odelo pre neki dan, Julia je blistala u crnom, tuxedo odelu francuske kuće Givenchy.

Robertsova, koja je na premijeri negirala da očekuje četvrto dete u 47.godini, je očarala sve prisutne noseći crni tuxedo blejzer u paru s belom, tuxedo košuljom i crnom suknjom ovalnog oblika pri dnu. Dužina suknje je naglasila njene seksi, noge koje su još vise došle do izražaja u seksi, crne, bondage sandale.

Klasičan, ali sigurno look koji ćemo pamtiti.