Nakon naslovnice za rođendanski Playboy, Specijalne nagrade koju je dobila na British Fashion Awards, kao i najavom kolekcije za TopShop, ali i vešću da će Kate raditi kao saradnik u britanskom Vogue, manekenka nastavlja da radi punom parom!

Kate Moss u najnovijoj kampanji za francuski brend Eleven Paris proleće/leto 2014 je pokazala zašto je jedan od najboljih modela svih vremena! Iako je u svetu modeling već 25 godina, Kate ima identične jagodice na obrazima, koje su joj i te kako pomogle u njenoj impresivnoj karijeri!

Fotografije na kojoj Kate izgleda najkulije nego ikada, radio je Craig McDean, bez trunke šminke a manekenku vidimo na jednoj slici u čipkanoj haljini s plavim aplikacijama, dok je na drugoj vidimo u kožnoj crno-crvenoj moto jakni.    

39-godišnji supermodel je uspela da ostane u svetu mode, i da zaseni druge, mlađe koleginice. Odnosno, Kate je nasledila na mestu zaštitnog lica francuskog Brenda, IT cure današnjice (Daisy Lowe, Charlotte Free i Sky Ferreiru) koje su bile pre nje lica Eleven Paris.