Američka glumica Rooney Mara uveličala je dobrotvornu gala večeru Oxfam Charity Gala koja se održala u hotelu Armani, kao propratni deo Internacionalnog filmskog festivala koji se po 10. put održava u Dubaiju.

Sofisticirana Rooney  smatra se jednom od najbolje obučenih žena, a neguje sofisticiran, svež i čist stil, i kompletno beli ili crni look.

I iako veliki broj ljudi iščekuje trenutak kada će glumica izaći iz svoje komforne zone, kada se pojavila na red carpetu u unikatnoj Lanvin haljini, za čiji dizajn je poslužila kao inspiracija Lanvinova Resort 2014. kolekcija, ostavila je sve prisutne bez teksta...

Rooney je izgledala kao graciozna, bela labudica u uzanoj, slim haljini na jedno rame s elegantnim, svilenim kaišem i fluidnom, skulpturarnom kragnom oko linije dekoltea… arhitektonska briljantnost kakvu i očekujemo od Albera Elbaza.

Osećaj za minimalni, elegantni look, nije napustio glumicu koja je haljinu upotpunila s punđom i tamnim, višnja ružem.

Čarobno…

S druge strane okeana, u srcu Njujorka, zanosna Blake je oduševila sve svojim retro stilom u stilu holivudskih diva, kada se pojavila na otvaranju redizajnirane zlatare Van Cleef &Arpels.

26-godišnja glumica je za ovu priliku izabrala Marchesa čipkastu crnu haljinu s belim cvetnim aplikacijama, koju je nadogradila s Gucci crnim sandalama i kratkom, retro bundom zelene, duboko smaragne boje.

Glamuroznom izdanju doprineo je više nego blistavi set nakita: Van Cleef & Arpels prstenje i minđuše, ali i njene, raskošne, prelepe lokne..  Nalik Mari i Blake se odlučila za taman ruž u boji višnje.