Na prvoj fotografiji kampanje, koja je ekskluzivno objavljena juče na Twitter stranici brenda, a koju je fotografisao duo – Mert Alas i Marcus Piggot, je prikazana 27-godišnja pevačka zvezda u ljubičastoj pripijenoj, slavnoj Versace haljini i dugoj, plavoj kosi koja je zaštitno lice majke brenda, Donatelle Versace.

"Počastvovana sam što je moja draga prijateljica, Lady Gaga zaštitno lice najnovije Versace kampanje," stoji u zvaničnom saopštenju modne kuće, povodom objavljene saradnje.

"Želeli smo da prikažemo njenu iskonsku lepotu i živahan duh na slikama koje su eleganatne i atraktivne. Gaga je za mene kao član porodice, personifikacija DNK kuće," izjavila je Donatella.

Ljubav je očito obostrana, pošto je majka "monstruma" odmah tvitovala: " Presrećna sam što sam postala Versace lice za novu kampanju! Šta vam se nosi ovog proleća? Donatella, familija."

Inače, na novom albumu pevačice, ARTPOP, postoji pesma s nazivom "Donatella", u kojoj Gaga peva o "rich bitch" koja je "blonde" i "skinny".

Pa, da li ovo umetnost imitira život, ili je ipak obrnuto? 

Duga platinasta kosa, legendarna body haljina... Lady Gaga je novo lice reklamne kampanje Versace za proleće/leto 2014...