Miranda koja se nalazi na naslovnici decembarskog broja japanskog ELLE izdanja se pojavila u svetlucavoj uzanoj crno-beloj haljini iz Korsove resort kolekcije za 2014 koja ima zanimljiv prorez po sredini koja otkriva taman koliko treba za glam a seksi look uparen s crvenim ružem, srebrnim minđušama i šarmatnim prelomljenom dugom kosom koju je Miranda stilizovala sa strane.  

Kompletan događaj je bio organizovan u tokijskom Narodnom muzeju, a poseban prizor je predstavljala Korsova Selma torba koja je “projektovana “ na veliki digitalni mozaik preko celog galerijskog prostora.

Dolazak Kerrove je potvrdio još jednom da prelepoj manekenki ne treba nikakva pomoć Photoshop-a, nekoliko dana nakon što se podigla prašina oko slike koju je manekenka postovala na svoj Instragram profil. Naime, Miranda je sa svojim fanovima podelila sliku sa Victoria’s Secret showa iz 2012. godine na kojoj je bilo vidno da je Mirandino "telo" prošlo određene korekcije u Photoshop-u.

Kerr se ubrzo oglasila na Instagramu: "Hej ljudi, evo originalne VS slike! Kada sam šerovala prethodnu sliku kao čin podrške devojkama, bila sam u gužvi i u tom trenutku nisam videla da je slika retuširana. Imala sam samo najbolju nameru - izvinjavam se zbog konfuzije i još  jednom čestitam curama na sjajnom šou!"

Australijska manekenka Miranda Kerr i slavni kreator Michael Kors bili su glavne zvezde na žurci japanskog ELLE izdanja koje je organizaovao upravo Kors.