Moda ima novu kraljicu koja ne posustaje i krupnim koracima osvaja sve što može da se osvoji. Victoria Beckham je dobila još jednu fashion nagradu. Na Bambi Awards dodeli nagrada koja je održana u Berlinu, kreatorka je nagrađena u Fashion kategoriji za svoj modni rad.

Bambi nemačke medijske nagrade spadaju u najprestižnije medijske nagrade u Evropi, a Victoria je nagrađena u modnoj kategoriji za njenu eponimnu modnu liniju.

39-godišnja je blistala na dodeli u dugačkoj, crnoj haljini sa dubokim V izrazom koja je pokazala njenu besprekorno, vitku liniju. Svoj glamurozni look, Victoria je kompletirala sa smokey makeup-om i velikim smaragdnim visećim minđušama, dok je njena prelepa, duga kosa, blago začešljana na jednu stranu padala ležerno preko levog ramena.

Victoria je u Nemačku došla već u četvrtak, dokumentujući ceo tok puta u njenom privatnom avionu putem Twitter naloga. Nagradu joj je uručio niko drugi do, modni mag i dizajner modne kuće Chanel- Karl Lagerfeld.

Nakon svečane dodele, dizajnerka je oduševljenje podelila sa fanovima na Twitteru: "Neverovatna noć@bambi x vb! Veliko hvala @KarlLagerfeldu na divnom uvodu. Ova nagrada mi puno znači!"

Da je Victoria bila više nego raspoložena, dokazuju slike koje je postavljala stalno na poznatu društvenu mrežu, među kojima je i jedna na kojoj dizajnerka skače od sreće na hotelskom krevetu, držeći nagradu u ruci.  

Poznata britanska kreatorka je nagradu dobila samo dve nedelje nakon što je dobila nagradu za "Poseban doprinos britanskoj modi", koji joj je dodelio magazin Harpers Bazaar na nagradi za Ženu godine.

Bambi Awards se dodeljuju jedanput godišnje još od 1948.godine. Među nagrađenima su uvek osobe koje imaju "viziju i kreativnost" i koji su bili inspiracija svim Nemcima tokom godine u kategorijama kao što su film, moda, sport, politika i druge. 

Poznata britanska kreatorka Victoria Beckham dobila je priznanje za svoj rad na Bambi Awards dodeli nagrada koja je održana u Berlinu.