Nismo baš sigurno odakle joj toliko energije i ideja, ali kraljica punka još uvek je ispred mnogih kad je u pitanju kreativnost i smisao za dizajn bez kojeg ne možemo da zamislimo život!

Nakon pitatskog pojasa koji je kreirala za "The Cambridge Satchel Company"  i marame koju je osmislila za Lush, velika dama modne scene je dizajnirala luksuznu capsule kolekciju ručnog prtljaga za čuveni brend Globe-Trotter.

72-godišnja kreatorka je za poznati britanski brend osmislila prtljag u dve boje – elegantnoj beloj krem boji i kraljevsko plavoj. Ručke i detalji pri uglu su urađeni od mekane kože u boji burgundca, ukrašeni s poliranim mesingom. Discentni laneni tartan dezen u crveno-plavoj kombinaciji krasi unutrašnjost prtljaga koji u paketu ima u ponudi i dodatne kožne kaiševe u Westwood animal print šari.

Tradicionalni brend prtljaga koji je uvek savetovao svoje kupce da "kupuju manje ali kvalitenije", je oduvek bio jedan od najprestižnijih britanskih brendova. Engleska kraljica Elizabeta II je 1947. godine, izabrala prtljag upravo ovog brenda kada je išla na medeni mesec.

Capusule kolekcija koju je Vivienne kreirala će biti dostupna za kupovinu putem stranice viviennewestwood.com i odabranih butika širom sveta od 11. novembra.