Ovo je bila izrazito romantična godina za britanski renomirani brend, kada su u pitanju kampanje - od interaktivne "Buberry Kisses" do "te" kampanje u kojoj su glavne uloge bile poverene Sienni Miller i Tomu Sturridgu.

I sam kraj godine, Burberry je odlučio da posveti romantici pa je svoju Božićnu kampanju "Burberry with Love", posvetio onim momentima pred kraj godine kada kupujemo poklone za drage ljude i radujemo se prilici da usrećimo posebne osobe u našoj okolini.  

U video snimku prikazan je u prvom delu par, obučen u kompletan Burberry outfit kako nosi kese pune paketića, dok ih u pozadini prati pesma "Hold" od Toma Odella, trenutno omiljenog muzičara brenda. Drugi deo videa je rezervisan za decu koja se veselo grudvaju i igraju, obučena naravno u Burberry modele.

Kompletnu kampanju ispratiće kao i uvek jak marketing brenda – dvadeset i pet dana pre Božića započeće odbrojavanje na Instagramu, tu su naravno i Facebook akcije ali i specijalni događaji koji će biti održani u glavnim Burberry buticima u Londonu.

A tu je naravno i video: