Izložbu je činila multimedijalna postavka od 12 kostima sa kravatama iza kojih je projektovan video rad sa jedinstvenim fotografijama i atmosferom od 300 kravata. Uz spore kadrove bez naglih rezova i sa mnoštvom krupnih planova, video rad je posetiocima slikovito dočarao duh kravata i karaktere onih koji ih nose.

Kravate Nataše Šarić su jedinstvena pojava. Složenije su jer je autor radio na istraživanju i eksperimentisanju te se umetnička strana kravate prikazuje u drugačijem svetlu, ali ne gubi na tačnosti. Igra linija, aplikacija, pridodati elementi simboličkog značenja su sastojci sazdani u ovu formu i govore o razmišljanju autora o misiji mode, samog umetnika i umetnosti generalno. Kravate su trodimenzionalne, naizgled stilizovane okvirom geometrijskog manira, kombinovane od različitog materijala koji budi stvaralačku interakciju. Dublji simbolički nivo poseduje viziju beskrajne virtuelne realnosti, mašte i inteligencije, istovremeno se baveći fenomenom  kravate kroz okvir geometrijske ideje, akrhitekture i organskih elemenata u percepciji prostora. Sam čin vezivanja čvora simbolično otkriva iracionalni postupak, procedure, znak vrline mere, discipline. Sve to čini ovaj objekat komplementarnim.

Nataša Šarić se posvetila proučavanju kravate i njene simbolike na sebi svojstven način ostavljajući dubok autorski pečat.

Pored toga, na kravatama su prikazani crteži i slike tj. dela našeg poznatog slikara Zorana Velimanovića, koji je izlagao u Italiji, Francuskoj, Portugaliji i Mađarskoj. Kravate su izrađene različitim tehnikama i svaka od njih je ponaosob instalacija i priča za sebe. Lajtmotiv izložbe je „New generation of ties - Nova generacija kravata“ u kojem svaka kravata predstavlja po jedan karakter.

Autorka izložbe, dizajnerka Nataša Šarić, kaže da je na taj način prikazana individualnost u potrazi za što potpunijim načinima posmatranja kravate kroz različite medije, ali i kao sasvim drugačija umetničko-upotrebna vrednost ovog odevnog predmeta.

Modna dizajnerka je novom izložbom kravata pod nazivom „Planet 312“, u galeriji O3one, najavila Beogradsku nedelju mode…