Poznati britanski dizajner Matthew Williamson otkrio je na Londonskoj nedelji mode da je za lifestyle sajt holivudske glumice Gwyneth Paltrouw kreirao atraktivan duks-džemper. Matthew je vest oduševljeno podelio s medijima nakon svoje revije.

Kreator je za Gwyneth osmislilo prekrasan maslinasto zeleni duks-džemper sa svetlucavom, vezenom Swarovski ogrlicom. Džemper je dostupan u limitiranoj seriji na glumičinom sajtu "Goop".

- Vrlo sam sretan što sam iskreirao baš ovaj komad za Goop. Džemper je nezaobilazan komad za sezonu jesen/zima, a ovaj je zahvaljujući vezenoj, efektnoj Swarovski ogrlici pri gornjem delu dobio modernu i ležernu notu pa će svaka kombinacija s njim učiniti vaš look krajnje stilizovanim i fashionable - rekao je Matthew povodom ove vesti.

Saradnja dveju zvezda je najnovija u seriji modnih saradnji koje je Gwyneth pokrenula za svoj sajt Goop. Nedavno je glavna vest bila najava saradnje sa Stellom McCartney, a do sada su na Goop-u "gostovali" dizajneri kao što su Cynthia Rowley, Rag & Bone, Warby Parker and Alexandra von Furstenberg.